Arena Naţională. FRF îşi asumă "pe propria răspundere" organizarea amicalului cu Spania

Friday, 19 February 2016, 14:58, Sursă: REALITATEA.NET

Primăria Capitalei nu vrea să îşi asume redeschiderea Arenei Naţionale pe "propria răspundere" până când nu va exista o soluţie legală clară care să permită, din nou, organizarea competiţiilor sportive, a declarat purtătorul de cuvânt al PMB, Alexandru Ichim.

Adaugă părerea ta

UPDATE: Conform Realitatea TV, Federaţia Română de Fotbal a anunţat că îşi asumă pe propria răspundere organizarea amicalului cu Spania, din data de 27 martie.

"Ieri a avut loc o întâlnire la Ministerul Dezvoltării, la care au participat şi reprezentanţii ISU. S-au ridicat două probleme: măsurile de siguranţă care pot fi luate pentru organizarea evenimentelor şi forma legală de redeschidere a Arenei Naţionale", a spus Ichim, pentru MEDIAFAX.

"Chiar şi aşa rămâne o problemă de fond. Redeschiderea stadionului fără autorizaţie înseamnă o încălcare a legii pe care primarul general, Răzvan Sava, nu vrea să şi-o asume. PMB va lua în discuţie redeschiderea stadionului doar dacă se găseşte o soluţie legală", a mai declarat purtătorul de cuvânt al PMB.