Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Apelul disperat al soţiei lui Michael Schumacher

Tuesday, 07 January 2014, 16:47 Sursă: Mediafax

Corinna, soţia lui Michael Schumacher, a transmis un comunicat presei, marţi, în care face apel pentru ca medicii şi familia sa să fie lăsaţi în pace, iar jurnaliştii să plece de la clinica din Grenoble, unde este internat fostul pilot, informează AFP.

"Este important să menajăm medicii şi spitalul pentru a-şi putea desfăşura activitatea liniştiţi. Vă rog, de asemenea, să ne lăsaţi familia în pace", a scris Corinna Schumacher într-un comunicat adresat insituţiilor mass-media.
"Aveţi încredere, vă rog, în declaraţiile medicilor şi părăsiţi clinica. Vă rog să ne susţineţi în lupta comună pentru Michael", a adăugat soţia lui Schumacher.

Luni seară, un apropiat al fostului pilot a afirmat că starea de sănătate "s-a ameliorat uşor". Potrivit medicilor de la spitalul din Grenoble, starea lui Schumacher arată "uşoare semne de îmbunătăţire", a precizat acest apropiat pentru agenţia Sid, adăugând că totuşi starea pilotului este critică.

Tot luni, spitalul din Grenoble anunţase că starea de sănătate a germanului Michael Schumacher este considerată tot "stabilă", dar "critică" de către echipa medicală.
Michael Schumacher, septuplu campion mondial, a fost rănit grav într-un accident de schi, la 29 decembrie, în staţiunea franceză Meribel. Germanul a fost operat până acum de două ori.

Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT