Coronavirus - România: 479634 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Anunţ uimitor despre Ion Ţiriac: ar fi lovitura anului în fotbalul românesc

Thursday, 23 November 2017, 20:32 Sursă: REALITATEA.NET

Ionuţ Negoiţă a spus că vinde gruparea din Ştefan cel Mare pentru 5 milioane de euro, Vasile Miriuţă a rămas pe bancă în ultimul moment după ce Claudiu Niculescu a refuzat, iar echipa tremură pentru un loc în play-off. După ce mai mulţi oameni din fotbal au lăsat să se înţeleagă că Negoiţă l-ar fi abordat pe Piţurcă pentru a deveni antrenor, Dragomir şi-a expus părerea la ProSport LIVE.

"Piţurcă e prea mare. Eu nu vorbesc cu el de şapte ani, dar ca antrenor, jos pălăria! Mare de tot. Cred că în primii cinci antrenori ai acestei ţări în descursul istoriei. Nu cred că se duce Piţurcă la Dinamo, e prea mare pentru ei. Sigur o redresează şi face echipă dacă merg toţi pe mâna lui. La Dinamo e greu, e greu să comanzi numai tu. Piţurcă şi Negoiţă s-ar împăca. Negoiţă e blând, nu e ca Gigi. Nu are finanţele necesare, mai puţin", a spus Dragomir, conform Mediafax.

Fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal are şi o variantă de cumpărător pentru Dinamo.

"Cine se duce să dea bani aiurea? Îţi trebuie un nebun, ca Gigi. Ai bani mulţi, faci bani mulţi. Ai bani puţin? Strângi din buzunare. Ţiriac ar putea-o prelua pe Dinamo. Nu ştiu de ce fug toţi, eu dacă aş avea bani aş prelua Dinamo şi m-as lua la trântă cu suporterii. Lui Borcea şi dacă îi dai Real Madrid cred că nu mai ia echipa", a spus Dragomir, la ProSport LIVE.


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT