Coronavirus - România: 479634 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Anunț îngrijorător al lui Contra, despre situația de la Dinamo: ”Falimentul va fi unica opțiune”

Friday, 06 November 2020, 16:31 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Joi, finanțatorul echipei a anunțat că jucătorii își vor primi restanțele financiare, dar tehnicianul spune că Dinamo are nevoie de investiții mai mari, cum ar fi un stadion și o bază sportivă.

În caz contar, Dinamo ar putea falimenta, este de părere Contra.

“Dinamo trebuie să aibă un stadion nou. Steaua are deja un stadion nou, Rapidul va avea un stadion nou, Arcul de Triumf este un stadion nou-nouț și foarte cochet. Ar fi putut și Dinamo să aibă un stadion nou, cochet care să fie inaugurat poate în primăvară. 

Va trebui ca toți dinamoviștii, toți cei care au pus mâna și au avut performanțe la Dinamo, să se gândească că dacă nu se va ajunge la un consens din punctul ăsta de vedere și fără constuirea unui nou stadion, fără construirea unei baze noi, fără ca Dinamo să ajungă la un nivel de infrastructură foarte mare, Dinamo va ajunge până la urmă în faliment.

Asta indiferent ca este Pablo Cortacero acum sau ca vor veni alți investitori. Dacă aceste lucruri nu se vor face în viitor, eu cred că falimentul va fi unica opțiune”, a declarat Cosmin Contra pentru PRO TV.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.


Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT