Coronavirus - România: 201032 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Andrei Vochin: Comitetul Executiv a avut cvorum; Daum a fost votat în unanimitate de cei prezenţi

Thursday, 07 July 2016, 21:05 Sursă: REALITATEA.NET

"Comitetul Executiv a avut cvorum, au fost mai mult de jumătate din cei care trebuiau să fie prezenţi. Daum a fost votat în unanimitate de cei prezenţi", a spus Vochin la Dolce Sport.

Andrei Vochin a precizat că negocierile cu Daum au fost "destul de lungi şi dure" şi că germanul a acceptat o ofertă "moderată" a FRF din punct de vedere financiar. "Este cel mai titrat antrenor care a venit vreodată în România", a adăugat Vochin.

Andrei Vochin a menţionat că alegerea selecţionerului a fost grea.

Tehnicianul german Christoph Daum este noul antrenor principal al naţionalei României, propunerea administraţiei FRF pentru postul de selecţioner fiind aprobată, joi, de Comitetul Executiv.

Preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, reprezentanţii cluburilor din Liga I, Valeriu Argăseală şi Florin Prunea, preşedintele AFAN, Emilian Hulubei, reprezentantul cluburilor din Liga a II-a Ştefan Stana şi preşedintele CCA, Kyros Vassaras, au lipsit de la şedinţa Comitetului Executiv al FRF.

Un al şaptelea membru, Auraş Braşoveanu, de asemenea reprezentant al cluburilor din Liga a II-a, nu ar avea drept de participare, din cauza unei condamnări definitive, care are ca măsuri complementare interzicerea unor activităţi, a declarat Florin Prunea la Digi Sport.

Stana are probleme medicale, în timp ce Vassaras este la Campionatul European din Franţa. Hulubei a precizat că a fost nevoit să fie prezent la o acţiune a AFAN. Ceilalţi trei membri, Iorgulescu, Prunea şi Argăseală, au lipsit ca urmare a unei decizii a Comitetului de Urgenţă al LPF.

Prunea a spus că LPF protestează astfel faţă de unele decizii anterioare ale FRF. "Şedinţa este nestatutară şi orice decizie se va lua o vom ataca în instanţă", a spus Prunea.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, are programată joi, la ora 20.00, o conferinţă de presă la care ar trebui să participe şi Daum.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT