Anamaria Prodan, ATAC la Gică Hagi: ”Nu lucrez prin firme off-shore ca el! Nu vreau să mă duc la pușcărie!”

Sunday, 12 January 2020, 13:38 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Anamaria Prodan (46 de ani) spune că nu ar putea lucra niciodată cu Gică Hagi, deoarece ea nu dorește să lucreze prin firme off-shore.

Mai mult, impresara a lăsat de înțeles că ce face Hagi la Viitorul nu este tocmai legal.

”Eu nu lucrez prin off-shore, nu fac nicio astfel de tranzacție. Mă duc la patron și spun câți bani pot să-i aduc pe jucători. Semnez acte, tot, ca să nu mă duc la pușcărie”, a spus impresara pentru Gazetă.

Întrebată dacă știe care a fost suma reală de transfer a lui Ianis Hagi la Genk, Anamaria Prodan a răspuns: „Nu și nici nu mă interesează. Eu am știut că Ianis nu o să joace la Genk. Tatăl său ar fi visat să joace la Fiorentina sau la o echipă fabuloasă, doar că nu mai avem valoarea de altădată. Fotbalul s-a schimbat enorm. Hagi, dacă ar fi jucat azi, n-ar fi fost Balonul de Aur niciodată!”.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-12 16:39:27
Moromete

Așa e când o curcă se crede lebădă. Cu Alexa nu a lucrat ”off-score” o fi fost pe bune ? Până una alta Hagi chiar și dacă ar fi lucrat prin firmele lui Dragnea puțini pot în țară să-i dea lecții despre fotbal. Când or face ..așa un gram din cat a făcut și face Hagi pentru fotbalul românesc ..să vorbească. Dar trebuie înțeles că în cazul femeilor trecerea vremii le afectează .. încep să vorbească despre fotbal și apoi se cred guru în fotbal. Întotdeauna adevăru-i sus și scandalul jos. Cât despre baloane de aur trebuie explicat că nu sunt silicoane de aur .

Alte articole din: FOTBAL