Coronavirus - România: 18594 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Alertă: jucător de tenis, arestat de poliţia din New York, în timp ce se deplasa spre US Open

Thursday, 10 September 2015, 13:26 Sursă: REALITATEA.NET

Blake, în vârstă de 35 ani, fost număr 4 mondial, retras din activitate în 2013, tocmai ieșise dintr-un hotel și aștepta o mașină care să-l ducă la Flushing Meadows, în momentul în care a fost înconjurat de mai mulți agenți, iar unul dintre aceștia l-a trântit la pământ după care l-a încătușat, conform declarațiilor acordate de jucător presei americane. Agenții au avut nevoie de 15 minute pentru a înțelege că Blake nu avea nicio legătură cu operațiunea lor și l-au eliberat.

Fostul tenisman susține că a suferit tăieturi și vânătăi în urma arestării sale, acuzându-i totodată pe polițiști de folosirea inutilă a forței. El a adăugat că așteaptă scuze din partea poliției și o acțiune disciplinară împotriva celor implicați.

NYPD a anunțat că investighează acest acest incident, precizând totodată că agenții l-au confundat pe James Blake cu un suspect într-o operațiune care viza o rețea de cărți de credit false.

"Are dreptul să fie supărat pentru ceea ce s-a întâmplat", a recunoscut comisarul William J. Bratton, care a explicat că agentul care l-a trântit la pământ pe Blake va fi exclus din acest caz.


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT