Coronavirus - România: 703776 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Alegeri la COSR. Pe cine susţine Nadia Comăneci la preşedinţia forului

Wednesday, 19 October 2016, 19:53 Sursă: REALITATEA.NET

''O cunosc pe Gabi de ani de zile, o respect pentru performanța ei, pentru ce a făcut și face pentru sport în continuare, pentru tenacitatea ei, a fost și la minister, a arătat că știe ce are de făcut'', a spus fosta mare gimnastă.

Nadia Comăneci a vorbit și despre celălalt candidat la șefia COSR, Mihai Covaliu: ''Pe Covaliu îl cunosc mai puțin, m-am întâlnit cu el la nunta Andreei Răducan, și el este un mare sportiv, îl respect și pe el și-i doresc și lui mult succes. Dacă o cunosc pe Gabi mai bine, nu înseamnă că meritele lui sunt mai puține''.

''Eu nu mă implic în aceste alegeri, eu sunt ambasadoare a sportului. Sunt în momentul acesta în mașină cu Ilie Năstase, mergem la un eveniment. Noi nu ne implicăm, noi nu votăm. Vom vedea cine va fi ales, iar cel care va ieși la vot va avea din partea noastră același respect, dar noi femeile trebuie să ne susținem între noi'', a comentat Nadia, potrivit agerpres.

Nadia Comăneci transmisese un mesaj de susținere Gabrielei Szabo, pe Facebook, imediat după ce campioana olimpică la atletism de la Sydney își anunțase candidatura.

''Succes, dragă Gabi Szabo la candidatura pentru COSR! I congratulate your hard work and dedication'' (Felicit munca depusă și dedicația), a scris atunci fosta mare campioană de gimnastică în rețeaua de socializare.

Gabriela Szabo și fostul campion olimpic la sabie Mihai Covaliu sunt cei doi candidați la președinția COSR după demisia lui Alin Petrache.

Adunarea Generală extraordinară de alegeri a COSR este programată pe 15 noiembrie, la ora 11,00, când vor fi desemnați prin vot și doi vicepreședinți, precum și ceilalți membri ai Comitetului Executiv al COSR, care cuprinde 20 de membri cu drept de vot.


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT