Coronavirus - România: 222559 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

ALEGERI FRF. Răzvan Burleanu este noul preşedinte al FRF

Wednesday, 05 March 2014, 18:16 Sursă: REALITATEA.NET

ALEGERI FRF. UPDATE: ACUM se numără voturile de la turul II. În 5 minute se va afla noul preşedinte al FRF. Răzvanu Burleanu şi Vasile Avram au intrat în turul II. Iata cum s-a votat în turul I: 59 - Vasile Avram, 72 - Razvan Burleanu, 31 - Gheorghe Chivorchian, 1 - Sorin Raducanu, 14 voturi anulate.

ALEGERI FRF. Razvan Burleanu si Vasile Avram se vor lupta in turul 2 pentru postul de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal. Cum Gheorghe Chivorchian a primit in jur de 31 de voturi, decisiv pentru castigarea alegerilor vor fi voturile acestea.

ALEGERI FRF. Mircea Sandu va primi o rentă viageră de 75.000 de euro pe an (6.250 euro/luna). Renta e chiar mai mare decat salariul pe care acesta il avea ca presedinte al FRF (6.000 de euro). Sandu va mai beneficia de o masina cu costuri acoperite din partea FRF si de o secretara.

ALEGERI FRF. Mircea Sandu a spus în discursul său că iubeşte pe toată lumea, inclusiv pe Adrian Mititelu. După nici o oră, Sandu a ameninţat că-l evacuează pe Mititelu. patronul de la Universitatea Craiova a cerut dezafilierea CSU Craiova!

"Nu există nici o decizie a Comitetului Executiv de afiliere provizorie a CS Universitatea Craiova. Afilierea e abuzivă şi ilegală pentru că acest club a intrat abuziv în Liga a II-a. Faceţi o mare greşeală. Măcar ultima Adunare Generală să fie democratică. Va costa mult federaţia. Aţi mai făcut o greşeală acum un an de zile, nu faceţi încă una acum", a spus Mititelu.

La rândul său, Mircea Sandu a replicat că îl va da afară din sală pe Mititelu dacă îi intimidează pe membrii AG: "Haideţi să terminăm cu ameninţările. Este democraţie, dar nu este lipsă de respect. Domnul Mititelu, aveţi dreptul democratic la un singur vot, ca orice membru. Propun afilierea şi dezafiliera definitivă a echipelor propuse. Domnule Mititelu, dacă îi ameninţaţi pe membrii adunării sau îi intimidaţi vă voi da afară din sală. Am să cer să fiţi expulzat din sală la acest punct. Faceţi toate acţiunile la care aveţi dreptul în instanţă. Nu vreau să stau toată ziua. Domnul Mititelu, vă rog ieşiţi din sală dacă nu lăsaţi oamenii în pace, vă rog să ieşiţi din sală. Iar ne facem de râs? Hai, Mititelu, că mă înnebuneşti, «sit down, please». Ce o face nevastă-ta cu tine, cu tine vorbesc?".

În cele din urmă s-a decis amânarea afilierii definitive a CS Universitatea Craiova până când Comisia Juridică îşi va spune punctul de vedere.

ALEGERI FRF. S-au ales membrii de onoare: Dumitru Dragomir şi Emeric Dembrosvschi, Florin Halagian, Ioan Igna, Florea Ispir, Mircea Lucescu, Nicolae Lupescu, Rică Răducanu, Ion Pîrcălab, Lajos Sătmăreanu, Iosif Vigu şi Vasile Zavoda. Membrii de onoare vor avea rentă viageră de la FRF.

ALEGERI FRF. Comisia care va număra voturile la ALEGERI FRF va fi formată din Cornel Şfaiţer, Nicolae Manea şi Augustin Păcurar.Un reprezentat al Progresului a cerut amânarea alegerilor: "Popescu a reprezentat o echipă, cer amânarea alegerilor alegerilor ca cineva din generaţia de aur să candideze!".

ALEGERI FRF. S-a îndeplinit cvorumul, va fi sigur un nou preşedinte al FRF. Pentru a ieşi din primul tur trebuie să primească 85 de voturi. În sală sunt prezenţi 168 de electori.

Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT