Adrian Mutu s-a distrat într-un local din Bucureşti, dar a refuzat să plătească nota. SCANDAL

Friday, 15 January 2016, 22:45 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Adrian Mutu, care s-a însurat cu Sandra Bachici în primele zile din 2016, a revenit la Bucureşti, iar prezenţa lui în oraş s-a făcut simţită din plin.

Mutu a decis să petreacă alături de mai mulţi prieteni joi seară într-un restaurant select din București.

Conform gsp.ro, fotbalistul a stat mai multe ore în restaurant, a consumat mai multe sticle de vin alături de cei prezenţi la masa lui, apoi a plecat fără să plătească consumaţia!

"Nota lui Mutu a fost de 3.000 de lei, iar el a refuzat să plătească. În acel moment, angajaţii restaurantului au apelat la serviciul de protecţie şi pază cu care colaborează, BGS! Mutu a făcut un adevărat scandal, era sub influenţa băuturilor alcoolice şi a refuzat să îşi plătească nota! Atunci, angajaţii au declanşat butonul de panică", a spus o sursă.

Oficialii restaurantului au confirmat că joi seară Adrian Mutu a fost prezent în restaurantul din strada Icoanei: "Domnul Adrian Mutu vine la noi de fiecare dată cînd vine în România. Din punctul nostru de vedere nu a existat nici un scandal! Nu a plătit la plecare pentru că dînsul plăteşte mereu a doua sau a treia zi. Masa s-a închis prin virament!".

Ce a spus BGS: ! "Am avut o intervenţie la locaţia respectivă, dar nu mai era nimeni în momentul în care echipajul a ajuns acolo", spun oficialii firmei de pază.Adaugă părerea ta
Alte articole din: FOTBAL