Abramovici îl avertizează pe Mourinho

Monday, 30 November -1, 00:00 Sursă: Realitatea TV

Autor: Realitatea.NET
Zilele senine de la Chelsea par să se fi cam sfârşit pentru Jose Mourinho. Nemulţumit de ultimele rezultate din campionat, patronul echipei, miliardarul rus Roman Abramovich, l-a atenţionat pe antrenor că lucrurile nu pot continua în acest fel.

După două titluri consecutive în Premier League, Chelsea traversează o perioadă mai puţin fericită. Cele trei remize consecutive din campionat, 2-2 cu Reading şi cu Fulham, şi 0-0 cu Aston Villa, l-au determinat pe patronul Roman Abramovich să-i atragă atenţia antrenorului Jose Mourinho. Tehnicianului i s-a dat chiar de înţeles că dacă lucrurile nu se vor îndrepta rapid şi dacă titlul se va depărta tot mai mult de albaştri, nu este exclusă o despărţire a celor două părţi la finele acestei stagiuni.

Motivul invocat de portughez pentru rezultatele sub aşteptări, numeroasele accidentări, dintre care aceea a lui John Terry a afectat cel mai mult randamentul formaţiei sale, nu l-au mulţumit pe Abramovich, care vrea performanţă cu orice preţ. După 22 de etape, Chelsea se află pe locul 2 în Premier League, la 6 puncte în spatele liderului Manchester United.


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri