Mircea Lucescu, prima reacţie după MOARTEA ex-stelistului MAICON

Saturday, 08 February 2014, 14:55, Sursă: REALITATEA.NET

Mircea Lucescu, tehnicianul echipei Şahtior Doneţk, a declarat că decesul brazilianului Maicon Pereira de Oliveira este "o tragedie mare" şi a precizat că a anulat antrenamentele pe care formaţia ucraineană le avea programate sâmbătă.

Adaugă părerea ta

"Ce pot să spun acum, este o tragedie mare. Am anulat antrenamentele pe care le aveam azi la echipă. Era un băiat tânăr, care a jucat la noi, tot ce ştiu este că a pierdut controlul maşinii din cauza gheţii şi a intrat frontal în altă maşină. Păcat pentru el, avea o fetiţă de şapte ani, iar familia lui nu ştie nimic. Soţia lui va ajunge astăzi la Doneţk", a spus Lucescu.

Fostul fotbalist al echipei Steaua, brazilianul Maicon Pereira de Oliveira, a încetat din viaţă, sâmbătă, într-un accident rutier la Doneţk.

"Şahtior anunţă cu tristeţe că fotbalistul Maicon Pereira de Oliveira a murit într-un tragic accident rutier la Doneţk. A fost un fotbalist talentat, un băiat deschis şi prietenos. Maicon iubea viaţa şi ştia să vadă partea pozitivă a lucrurilor. În mod tragic şi absurd, moartea ne-a luat de lângă noi o persoană minunată. Maicon avea doar 25 de ani. Este o veste teribilă pentru noi. Şahtior transmite condoleanţe familiei şi prietenilor lui Maicon. Odihnească-se în pace", a precizat gruparea ucraineană, pe site-ul oficial.

Maicon a evoluat de şase ori pentru Steaua în returul ediţiei de campionat 2010/2011.