Coronavirus - România: 5467 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

VIDEO Tânărul care și-a bătut concubina minoră cu biciul, arestat preventiv 30 de zile

Sunday, 16 February 2020, 17:58 Sursă: realitateadesuceava.net

 

Polițiștii vor să ia măsuri și împotriva persoanelor care au asistat la agresiune și nu au intervenit. Mai mult victima ar putea fi luată din familie și internată într-un centru de plasament.

Polițiștii au stabilit că minora se afla într-o relație de concubinaj cu tânărul, începând cu primăvara anului 2019, moment din care au început să locuiască și să conviețuiască împreună, la locuința celui din urmă, din comuna Horodnic de Sus.

„În perioada septembrie – octombrie 2019, perioadă în care persoana vătămată avea vârsta de 14 ani, aceasta a întreținut în mod consimțit, raporturi sexuale normale repetate, cu concubinul său, în urma cărora a rămas însărcinată, în prezent având o sarcină în evoluție de 22 de săptămâni. În cursul lunii ianuarie 2020, în timp ce persoana vătămată se afla în curtea locuinței concubinului său, asupra acesteia au fost exercitate acțiuni violente, fiind lovită de către tânărul de 19 ani, în mod repetat, în aceleași împrejurări fiind obligată să-și apropie membrul superior drept de niște cărbuni încinși”, a precizat Ionuț Epureanu.

În ciuda încercărilor minorei și a mamei sale de a-l exonera de răspundere pe agresor, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului pentru violență în familie și act sexual cu un minor.

Mai mult, în cursul zilei de duminică, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți cu propunere de arestare preventivă.

PRIMELE IMAGINI cu tânărul pe realitateadesuceava.net!

Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 zile.

Citește continuarea pe realitateadesuceava.net.

Alte articole din: SOCIAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL