Coronavirus - România: 201032 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

MOMENTE dramatice la Beirut. Scene uluitoare surprinse de camerele video

Thursday, 06 August 2020, 14:03 Sursă: Realitatea.net

Autor: Zbirnea Andrei

De exemplu, bucăți din vitraliile unei biserici s-au prăbusit peste un preot și enoriașii săi în timpul exploziei devastatoare din Beirut. Momentul a fost filmat, iar inregistrarea a devenit virală pe rețelele de socializare.

Nu e singurul caz cutremurător pe care l-am găsit pe internet. Doi miri vor asocia toată viaţa ziua nunţii lor cu explozia devastatoare din Beirut. Sesiunea foto a miresei a fost întreruptă brusc, într-o manieră terifiantă. Tânăra, zâmbitoare şi fericită, poza mândră în rochie de mireasă în momentul în care deflagraţia a zguduit capitala libaneză. Din fericire, mirii au scăpat cu viaţă, cei doi fiind observaţi cum părăsesc locul. Dramele oamenilor se regăsesc la ttot pasul în Beirut. O bunică a fost surprinsă cântând la pian în mijlocul locuinței lovită crunt de suflul exploziei.

Între timp, ancheta este în desfășurare în capitala Libanului. S-au făcut primiele arestări.Membrii administrației portuare au fost plasați în arest la domiciliu și vor trebui să răspundă de ce nitratul de amoniu a fost lăsat din 2014 într-un loc care nu a fost securizat. 

La cel mai recent bilanț anunțat de autoritățile din Liban, erau deja peste 5.000 de răniți și 137 de victime.


Citeste totul despre:


Alte articole din: SOCIAL
Alte articole din: SOCIAL