Coronavirus - România: 1815 de cazuri confirmate

Brăila: Doi copii dispăruți de la domiciliu

Thursday, 05 March 2020, 16:44 Sursă: Realitatea.net

Semnalmentele minorului Ivanovici Mihai-Luis: înălţime 130 de cm, greutatea de aproximativ 45 de kg, constituție astenică, părul șaten, tuns scurt, ochii căprui, fără semne particulare. Îmbrăcăminte şi încălţăminte: La plecarea de la domiciliu minorul era îmbracat cu o geacă din tercot, tip camuflaj.

Semnalmentele Ivanovici Florin-Nicolae: înălţime 120 de cm, greutatea de aproximativ 60 de kg, constituție solidă, părul șaten, tuns scurt, ochii negri, cicatrice în partea superioară dreaptă a frunții. Îmbrăcăminte și încălţăminte: treining negru, cu dungi roșii pe mâneci și adidași albi cu dungi roșii.

Pentru Ivanovici Mihai-Luis și Ivanovici Florin-Nicolae s-a solicitat căutarea la nivel naţional și internațional. Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care aceștia se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie. Cei doi au mai fost plecați de la domiciliu și anul trecut, tot în luna martie. Informația a fost publicată și de realitateadebraila.net.


Citeste totul despre:


Alte articole din: SOCIAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL