Anchetă de amploare la Timișoara, după deratizarea care a ucis trei oameni

Wednesday, 20 November 2019, 08:27 Sursă: Realitatea.NET

O echipă de control a Ministerului Sănătății ajunge azi la Timișoara, pentru o anchetă de proporții în cazul celor 3 morți în urma otrăvirii cu dezinfectant. Până în prezent, 83 de persoane, din care 56 de adulți și 27 de copii, s-au prezentat pentru investigații la trei unități sanitare din oraș. Între timp, patronul firmei care a făcut deratizare a fost arestat pentru 30 de zile.

Adaugă părerea ta

Patronul firmei care a făcut deratizare într-un bloc din Timișoara, în care doi copii și o femeie au murit, a primit mandat de arestare. Bărbatul a recunoscut că a cumpărat soluțiile toxice folosite de la o cunostință, fără documente legale. Între timp, cinci blocuri din oraș au fost evacuate, după ce s-a aflat că aceeași firmă a făcut dezinsecție și acolo. 

Analizele făcute până acum au confirmat că există legătură între îmbolnăviri și cinci substanțe toxice folosite. Într-unul dintre apartamente, nivelul era extrem de ridicat. Patronul firmei care a făcut deratizarea a mărturisit că a cumpărat produsele de la o cunoștință, fără documente legale.

O echipă de control a Ministerului Sănătății ajunge miercuri la Timișoara, pentru a verifica toate documentele existente în acest caz, dar și activitatea Direcției de Sănătate Publică.

Potrivit reprezentanților Ministerului Sănătății, până în prezent, 83 de persoane, din care 56 de adulți și 27 de copii, s-au prezentat pentru investigații la trei unități sanitare din oraș. În prezent mai sunt internate 33 de persoane din blocurile evacuate. 

Comentarii Existente
2019-11-20 08:37:28
Daniel

Fumatul poate sa te omoare, dar deratizarea sigur.

2019-11-20 09:28:51
Paine si circ in Romanica

SRI doarme, sau stau la manele cu infractorii. Pe OLX se vinde de la tutun si droguri pana la otravuri zilnic. Nimeni nu misca un deget. Prin vama trec droguri cu camionul dar niste otravuri? Coruptia si prostia omeneasca ucide intr-adevar! SRI lasa politica si ocupa-te de treburile astea care ne omoara zilnic.

Alte articole din: Ultimele Stiri