„Vită”, „bovină” și înjurături grele aruncate în ziua alegerilor prezidențiale

Wednesday, 20 November 2019, 20:04, Sursă: Realitatea.NET

Președinta unei secții de votare din Bistrița-Năsăud, avocat de profesie, a fost înlocuită, marți, de Biroul Electoral Județean Bistrița-Năsăud, în urma unei plângeri depuse de PSD Bistrița-Năsăud în data de 12 noiembrie. Aceasta a avut o serie de abateri grave de la prevederile legale în materie electorală, dar a și jignit în mod grosolan pe reprezentanta social-democraților în biroul secției de votare, potrivit realitateadebistrita.net.

Adaugă părerea ta

Biroului Electoral Județean Bistrița-Năsăud a decis, marți, înlocuirea președintei Secției nr. 36, în urma unei plângeri depuse de PSD Bistrița-Năsăud în data de 12 noiembrie.

Potrivit plângerii, unul dintre motivele care au stat la baza cererii de înlocuire a președintei respectivei secții este faptul că a solicitat membrilor biroului semnarea în alb a proceselor-verbale de consemnare și centralizare a voturilor exprimate pe raza respectivă.

Reprezentanta PSD în secția nr. 36 a semnalat organizației PSD BN acest aspect, refuzând să încalce legea. La scurt timp, social-democrații bistrițeni au formulat o contestație cu privire la aceste aspecte, astfel că unul dintre judecătorii BEJ Bistrița-Năsăud și un reprezentat al PSD Bistrița-Năsăud s-au deplasat la fața locului pentru a verifica cele semnalate.

Citește detaliile halucinante pe realitateadebistrita.net!