Viorica Dăncilă s-a întors pe Facebook. Ploaie de comentarii ironice la prima ei postare

Friday, 07 June 2019, 09:25 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Facebook a mai câștigat un utilizator! Este vorba despre nimeni alta decât Viorica Dăncilă! Șefa executivului a decis că este momentul oportun să fie vizibilă în mediul online. 

Prima postare pe Facebook a premierului Viorica Dăncilă s-a vrut una memorabilă, așa că aceasta a debutat cu un citat al fostului premier britanic Winston Churchill. Postarea a atras, ca un magnet, mai multe comentarii ironice.

”Succesul nu e final, eșecul nu e fatal: ceea ce contează e curajul de a continua", spunea Churchill. Îmi doresc ca atât colegii mei, cât și colegii din opoziție, să asculte și să țină minte aceste vorbe.

Prim-ministrul şi-a continut călătoria în lumea virtuală, expunând motivele pentru care şi-a creat contul de Facebook și i-a invitat pe români să nu ezite să intre în dialog cu ea.

Iar comentariile la mesajul premierului nu au încetat să apară. Foarte mulţi utilizatori ai reţelei de socializare au fost ironici.

Bogdan Jakab: ”Superb citatul, aţi revenit în forţă. Aş avea câteva întrebări:

1. Aţi aflat în ce judeţ sunteţi?
2. Pakistanul şi Iranul mai sunt în UE?
3. Consideraţi în continuare că "orice om îi este teamă"?
4. Aveţi cumva o reţetă de murături?”

Altcineva a venit cu un mesaj special:

”Vă recomand să vă dați demisia și să vă dedicați total acestei pagini”.

Şi politicienii au reacţionat. Unul dintre ei a fost deputatul USR, Iulian Bulai.

”Bun venit pe Facebook, Viorica Dăncilă! Păcat că de pe Facebook nu se poate vota moţiunea de cenzură. Succes în activitatea online. Sper ca măcar aici să putem crea punţi, am înţeles deja că autostrăzile nu sunt o prioritate pentru aceată guvernare”, a fost comentariul deputatului USR.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri