Viorica Dăncilă îl avertizează pe Ludovic Orban că își urcă toți pensionarii în cap

Sunday, 26 January 2020, 21:17 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

”Cred că evaluarea nu pot să o fac eu, cetățenii o pot face foarte bine și o vor face. Dacă de la a doua cea mai mare creștere din UE, acum vorbim de recesiune, dacă acum vorbim despre faptul că nu creștem pensii, salarii, alocații și principalul obiectiv este să se ajungă la anticipate, înseamnă că acest Guvern nu vede decât partea politică. Acest Guvern nu ține cont de speranțele oamenilor, de dorințele oamenilor.

Când am plecat de la Guvern situația era stabilă, o spuneau toate agențiile de rating, aveam deficit de 2,7%. Din noiembrie a venit un val de împrumuturi, situația este foarte grea și agențiile de rating ne văd rău”, a spus Viorica Dăncilă, la un post național de televiziune.

”Sunt dezamăgită de afirmațiile domnului Orban, care se plânge de greaua moștenire. Eu niciodată nu m-am plâns de greaua moștenire pentru că datoria unui Guvern este să găsească soluții (...) Acum văd că nu vor să crească pensia minimă, dar hai să vă spun ceva: pentru organizarea unui tur de alegeri cheltuim aproximativ 250 de milioane de lei, iar pentru a crește pensia minimă avem nevoie de 280 de milioane. Acum ce credeți că este mai important”, a mai spus Viorica Dăncilă.

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-27 06:04:34
Surprinzator

A revenit tuta cu declaratii si pareri Hai sictir

2020-01-27 08:45:13
Citizen

Fa, ti-ai gasit servici? Sau inca mai cugeti ce sa alegi din ,,multitudinea de oferte''? A, si discursul ala in engleza de care tot pomeneai in campanie ca il vei face intr-o luna, o sa il faci la fel cum ai facut cu spitalele regionale?

Alte articole din: Ultimele Stiri