Victor Ponta: "Ludovic Orban va demisiona"

Tuesday, 14 January 2020, 20:57 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Victor Ponta este de părere că Ludovic Orban va demisiona din funcția de premier, după ce își va mai angaja răspunderea parlamentară.

”Eu cred că după ce domnul Orban își va asuma răspunderea pe două-trei legi, va demisiona. Apoi, timp de 60 de zile nu va mai putea face Guvernul nimic. Apoi, ca să ajungem la alegeri anticipate, trebuie să fie propuși și să cadă la vot doi premier. În tot acest timp, președintele va numi un premier interimar dintre miniștri. În tot acest timp se vor acumula alte probleme care vor fi decontate tot de noi, de popor.

De unde știe PNL cât o să obțină la alegeri? Dacă nu scoate 40%? Te apuci de circ în Parlament că pică două guverne. Eu, în locul celor de la PNL, aș spune adevărul. O să vină să spună că nu mai au bani de făcut școli, de construit, că au de plătit dobânzi. Interesul lor politic primează în fața interesului oamenilor. Ce fac ei acum s-a mai făcut în 2009”, a spus Victor Ponta.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-14 22:41:55
Andrei

PNL a executat sarcina primită, a asigurat acoperirea pentru alegerea lui Johanis. De acum,v-a prelua sarcina de distrugere a țării,organizația mai performanta PSD... Între cele două organizații de criminalitate organizată PSD/PNL, nu exista nici o contradicție ci doar complementaritate...în spatele lor se află același păpușar...

Alte articole din: Ultimele Stiri