Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Victor Ponta candidează la Primăria Bucureștiului? Anunțul făcut de un lider al Pro România

Thursday, 02 July 2020, 22:04 Sursă: Realitatea.NET

Pro România vrea să aibă candidat unic la Primăria Capitalei și s-au gândit că una dintre cele m pai bune variante ar fi Victor Ponta. În plus, liderul Pro România este pregătit să-și asume candidatura.

„Cred că vom avea o soluție foarte bună, discutăm cu personalități importante. Ultima variantă e Victor Ponta, candidatura sa la Primăria București va crea un avantaj extraordinar partidului. Majoritatea din partid credem că intrarea lui Victor Ponta va fi benefică pentru partid, dacă nu găsim o personalitate foarte cunoscută care să aducă un scor cu două cifre. Ținta la locale în București e de 15%. Victor Ponta a spus că dacă va fi nevoie și nu găsim o soluție, își va asuma o candidatură”, a declarat Adrian Țuțuianu la un post TV.

Prima reacție a unui posibil contracandidat al lui Victor Ponta a venit de la Nicușor Dan. El a spus, la Realitatea plus, că liderul ProRomânia își face propriile jocuri.

Un sondaj INSCOP a publicat, joi, rezultatelenunui sondaj făcut după ce Nicușor Dan a primit susținerea celor de la PNL pentru o candidatură comună la Primăria Capitalei. Gabriela Firea, actualul primar, este cu 9 procente sub Nicușor Dan.


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ