Coronavirus - România: 29620 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Victor Ponta: Dacă vreți să facem treabă, președintele partidului trebuie să fie și premier

Sunday, 11 December 2016, 23:44 Sursă: REALITATEA.NET

Astfel, aflat în platoul unei televiziuni, Victor Ponta a onorat invitația lui Liviu Dragnea, care a avut o intervenție în direct, la aceeași televiziune. La scurt timp, Victor Ponta a venit la sediul PSD din Băneasa, dar a fost foarte rezervat în declarații.

"Eu am spus un lucru bazat pe experiența pe care am avut-o în cele trei guverne — într-unul dintre ele Liviu a fost alături de mine. Dacă vreți eficiență și să facem treabă, cine e șeful partidului, e și șeful guvernului", a declarat Ponta, la sediul PSD din Băneasa.

El a susținut că rezultatul alegerilor este unul "extraordinar de bun pentru PSD", dar și pentru poporul român.

"Extraordinar de bun pentru PSD, dar și pentru poporul român cred că e un rezultat foarte bun. Și cred că cei care ne-au numit pe toți mocirlă, că nu era vorba doar de cei de la Antena 3, era vorba de toți cei care îndrăznim să gândim altfel și să nu ne supunem directivelor șefilor d-lui Iohannis, d-lui Cioloș, cred că noi toți ăștia am fost mult mai mulți decât ai lor", a mai spus fostul lider al PSD.

De asemenea, primarul sectorului 5, Daniel Florea, consideră că există posiblitatea ca Liviu Dragnea să fie premier. "E o posibilitate care se conturează din ce în ce mai pregnant", a spus Florea.

Și vicepreședintele PSD Ecaterina Andronescu crede în varianta Dragnea premier: "Dacă mă întrebați pe mine, da, dar trebuie să-l întrebați și pe dânsul".

Reamintim că PSD a obţinut 45,8% din voturi, PNL -20,8 %, iar USR -9,2 % la Camera Deputaţilor, potrivit rezultatelor exit-poll-ului IRES prezentat de Digi 24 în baza datelor de la ora 20.00, în timp ce la Senat scorurile sunt PSD -45,3%, PNL -20,7% şi USR -9,3. PSD a obţinut 45% din voturi, PNL - 21%, iar USR - 8% ,potrivit rezultatelor exit poll-ului CURS-Avangarde, făcut la comanda PS News şi prezentat de Antena 3. Au mai trecut pragul electoral, potrivit exit poll-ului, ALDE-6%, UDMR-6% şi PMP-6%.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ