Coronavirus - România: 217216 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Vasile Blaga: Nu sunt misoginul de serviciu al României, în politică

Friday, 19 December 2014, 18:51 Sursă: REALITATEA.NET

"Eu m-aș fi înțeles cu oricine era ales în fruntea PNL. Vă garantez că mă voi înțelege foarte bine cu o doamnă. Contrar a ceea ce se spunea într-un timp despre mine, iată că am demonstrat că nu sunt misoginul de serviciu în politica românească. Dimpotrivă, dacă vă uitați în actualul Birou Permanent al fostului PDL, peste 40% sunt doamne, iar PDL-ul vechi are șase șefe de organizații județene. Deci, nici pe departe n-am nicio rezervă să colaborez foarte bine cu Alina Gorghiu", a spus Blaga.

Blaga a precizat că împreună cu Alina Gorghiu va desăvârși procesul de unificare al PNL și a combătut zvonurile potrivit cărora Alina Gorghiu a câștigat șefia PNL pentru că este mai ușor de manipulat de către el.

"Nu am pornit niciodată cu astfel de gânduri nici în interiorul PD, nici al PDL, cu atât mai puțin acum când împreună cu doamna Gorghiu trebuie să facem procesul de desăvârșire a unificării marelui PNL. Nu se pun astfel lucrurile, dimpotrivă, și eu și domnul Klaus Iohannis și acum Alina trebuie să uităm tot ce a fost înainte între cele două partide că au fost ani mulți în care am fost pe poziții opuse pentru că altfel nu realizăm această unificare. Dimpotrivă, sunt foarte multe lucruri care ne adună, oamenii au foarte mare încredere în noi, în acest proiect care este PNL nou, cum îi spunea domnul Iohannis astăzi. Vedeți că nu sunt analize sociologice în care să fim sub 40% și ca atare trebuie să ne ridicăm la nivelul așteptărilor cetățenilor care au avut încredere în Klaus Iohannis și în noi, iar pentru asta este foarte mult de muncit. Nu va fi ușor, dar vă garantez că vom găsi toate resursele ca printr-o colaborare foarte strânsă să trecem peste animozități", a afirmat Blaga.

 Mai multe pe Agerpres

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ