Coronavirus - România: 63762 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Vanghelie: "Am crescut în sondaje cu 15%". Mai candidează la primărie?

Sunday, 11 October 2015, 19:09 Sursă: REALITATEA.NET

"Am crescut în sondaje cu 15% de când am fost arestat preventiv, mă emoționează acest lucru, acele câteva sute de scrisori primite și din țară, dar mai mult de la Sectorul 5. Dar mă gândesc și la mine și la familie și nu știu ce decizie să iau. Dar sunt legat de administrație și ceea ce se întâmplă în țara și în Sectorul 5.
 
 Nu cred că lucrurile pot să continue cum continuă în România și faptul că vedem câteva figuri bolnave, nu știu să zic cuvântul potrivit, la televizor, nu cred că... Faptul că lumea nu crede ce se spune despre mine e foarte important pentru mine", a spus Marian Vanghelie, într-un interviu difuzat sâmbătă seară la B1 Tv, notează ziare.com.
 
 
 în ce privește acuzațiile care i se aduc, fostul lider social-democrat spune că se simte atât de curat pe cât se poate simți un om politic în România.
 
 "Mă simț foarte curat, atât cât poate să fie curat un om în România, un om politic. Vreau să cred că e singură șansă pentru mine să cred în justiție. (...) A fost cumplit la Beciul Domnesc (arestul preventiv, n.red.) și nu e vorba de ceea ce mi s-a întâmplat mie și de ceea ce se întâmplă acolo.
 
  Am găsit foarte mulți oameni care pentru niște sume infime de 100,200,500 de roni stau acolo și câteva luni pentru că așa trebuie, așa e mecanismul", a spus Vanghelie.
 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ