USR şi PLUS se pregătesc de fuziune

Sunday, 09 February 2020, 11:05 Sursă: Realitatea.net

Autor: Realitatea.NET

"USR şi PLUS se îndreaptă către fuziune. USR şi PLUS au decis, astăzi (sâmbătă n.r.), paşii spre fuziune. Comitetul Politic al USR şi Consiliul Naţional PLUS au mandatat birourile naţionale să demareze pregătirea procesului şi condiţiilor de fuziune, care vor fi aprobate în congresele reunite ale celor două partide", a precizat sursa citată de Agerpres.

Anterior, PLUS a anunţat că, sâmbătă, Consiliul Naţional al formaţiunii a acordat Biroului Naţional al partidului un mandat pentru a începe discuţia despre fuziunea cu USR, cu două obiective, şi anume elaborarea condiţiilor de fuziune şi, respectiv, organizarea unui congres în iulie 2020.

Comitetul Politic al USR şi Consiliul Naţional al PLUS s-au întrunit sâmbătă, în şedinţe separate, pentru a lua o decizie în ceea ce priveşte organizarea unui congres de fuziune.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-10 01:00:11
Paine si circ in Romanica

Daca vor sa mai treaca de 10%, dupa fuziune trebuie ales un alt lider necompromis anterior. Echipa lui Barna si-a consumat capitalul politic dupa ce Barna a luat rusine de la Dancila scazand astfel scorul USR. Aproape ca-l egalase Mircea Diaconu cu tentativa de partid a lui Ponta. Mai bine Ciolos isi joaca cartea singur in conditiile unui USR aflat in scadere si transformat in WC-ul PNL si plin de Clondire, Wringe, Presade, Caramitri si alte maimute moldovence cu nume pompoase, aveau pe nebunul satului Nicusor . Dan dar l-au dat afara de prosti ce au fost, ala are simt de lider si spirit de invingator macar fata de istericii astia care conduc USR acum sub 10%. Nu poti conduce doar din contul de Fuckbook sau pe Whatsapp nici macar un partid dar sa mai vorbim de Administratie Locala sau Guvern, glumitele de liceu trebuie lasate deoparte daca se vrea ceva serios, temeinic etc.

Alte articole din: Ultimele Stiri