Coronavirus - România: 4057 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ungureanu: "Europa se îndreaptă spre vremuri periculoase. Ce e grav este...."

Monday, 11 January 2016, 20:06 Sursă: REALITATEA.NET

Europarlamentarul Traian Ungureanu a comentat, la Realitatea TV, editorialul său dur la adresa Europei dispusă să primească migranţi. Citeşte aici editorialul!

"Europa se îndreaptă spre vremuri periculoase, spre dispariţia posibilă a valorilor fundamentale ale Europei, aşa cum le cunoaştem de mii de ani. Valorile iudeo-creştine atât de hulite astăzi, exact ce ar trebui să păstorească Uniunea Europeană.  

Apariţia a 1 milion şi ceva de aşa zişi migranţi s-a transformat exact ce promitea să fie: o masă de oameni care au devenit adversarii libertăţii....... după mintea acestor oameni orice femeie care nu e acoperită până gât poate fi violată.

Asta am aflat de la Koln, dar violentele s-au repetat în diferite alte oraşe şi au fost acoperite cu bună ştiinţă de poliţie şi de presă, ceea ce este cel mai grav. Asta e rezultatul unui rol de gândire putred şi dogmatic, care guvernează toată lumea occidentală....unde în afară de cultura occidentală, nu există niciun vinovat, toate celelalte culturi au ceva proaspăt şi care merită cultivat. Asta înseamnă multiculturalism, promovat intens de la Londra şi până la Berlin.

Ghetourile produc terorişti şi valul de imigranţi se simte foarte liber să facă orice pentru că ştie că nu poate păţi nimic. Statul german spune că vor fi deportaţi dacă sunt vinovaţi de agresiune sexuală: o minciună, pentru că în ţările lor nu se pot întoarce şi nu ştiu ce alte ţări îi vor primi.

(...) Eu lucrez la o construcţie autentic europeană, nu la o construcţie dogmatică.

Problema nu sunt discursurile mele în Parlamentul European, ci ca acesta să adopte...nu s-a pus încă în dezbatere, sper să ajungem la o astfel de dezbatere. Dl. Schultz e un apărător al dogmelor....

Extrema dreaptă germană e aşa populară că nu are reprezentare politică. (...) Ce e grav este situaţia absurdă şi perversă în care se plasează autorităţile europene. Cu această atitudine nu fac decât să crească iritarea şi nemulţumirea din rândul populaţiei.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ