Un primar PSD recunoaște că a făcut lucrări "la negru"

Saturday, 16 February 2019, 23:29 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Într-un moment de sinceritate, primarul de la Micești a făcut o declarație uluitoare. Edilul recunoaște că făcea lucrări „la negru”.

Sinceritatea l-a dat de gol! Primarul PSD de la Micești, Dumitru Voicu, recunoaște, la ședința de Colegiu Prefectural, că, în urma cu câțiva ani, făcea activități „la negru”.

„Cu ajutorul colegilor senatori și deputați, pentru că am înțeles că în Senatul României există o modificare în legislație privind transferul drumurilor de exploatație forestieră către autorități. Acolo unde nu mai este proprietar statul... Nu s-a dorit să se scoată din inventar…, astfel încât acel drum să fie preluat. Până acum 2, 3 ani, 5 ani când puteam și noi la negru să punem piatră pe drumul acela mai veneau ăia și făceau concursuri de motocross etc. Aceasta e viziunea mea, dacă acel drum va fi transferat la noi”, a precizat primarul, notează realitateadearges.net.

La auzul celor spuse de primar, președintele Consiliului Județean Argeș, reprezentanții prefecturii sau ale celorlalte primării din Argeș au izbucnit în râs.Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri