Coronavirus - România: 110217 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un europarlamentar român, nominalizat la titlul europarlamentarul anului, la o categorie

Thursday, 29 January 2015, 17:35 Sursă: REALITATEA.NET

Tematica Agendei Digitale este un subiect de actualitate pe agenda Uniunii Europene și cuprinde dezbaterile referitoare la domeniul telecom, comerțul online, politicile de internet, protecția datelor, serviciile de sănătate electronice sau piața unică digitală, se menționează în comunicat.

"Sunt bucuros că am reușit, în primele șase luni de mandat, să mă fac remarcat într-un domeniu atât de important pentru Uniunea Europeană. Internetul și piața unică digitală reprezintă domenii importante pentru viitorul Europei, iar țara noastră trebuie să devină un lider în domeniu. De aceea, cu fiecare ocazie, reamintesc faptul că România are șansa de a avea profesioniști foarte bine pregătiți în domeniu, că există reale oportunități de investiții și că în ultimii ani au apărut multe companii românești care au dezvoltat produse cu o foarte bună reputație la nivel internațional", a comentat europarlamentarul Victor Negrescu nominalizarea sa.

Europarlamentarul român s-a remarcat prin pozițiile sale oficiale din plenul Parlamentului European, dar și prin evenimentele organizate prin care a susținut crearea unei piețe interne unice în domeniul digital, protejarea consumatorilor pe internet și scăderea tarifelor de comunicații la nivel european, mai precizează comunicatul.

 Mai multe pe Agerpres

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ