Coronavirus - România: 28973 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un candidat la europarlametare vrea înființarea unui nou minister

Sunday, 05 May 2019, 16:55 Sursă: REALITATEA.NET

„Români, vom înființa un minister al recuperării avuției naționale! Am străbătut aproape din jumătate din județele țării și peste tot am văzut același lucru: jaf, hoție, trădare și sărăcie. Fabricile și uzinele României au fost devalizate, vândute la fier vechi sau privatizate în favoarea unor companii străine care le-au închis ca să nu concureze fabricile și uzinele din vest.

Galațiul, principalul port românesc de la Dunăre, este în cădere liberă după mai mult de 150 de ani de continuă creștere economică. Până în 1990, Galațiul ocupa locul 4 în ierarhia contribuțiilor la PIB. Acum e pe locul 33.

În 30 de ani, au fost desființate 150.000 locuri de muncă. Din Galați au plecat definitiv peste 50 de mii de locuitori. Din 82 de mii de locuințe, câte sunt în Galați, 10 mii sunt goale.

Industria gălățeană aproape că a dispărut. Mai contează combinatul siderurgic Mittal Steel și Șantierul Naval Damen. Dar ambele au încăput în mod necinstit pe mâni străine. Noi nu am avut voie să concurăm pe piața globală.

Vom controla fiecare privatizare și fiecare hoție. Cei care au dat cu țara de pământ trebuie să plătească! Trădarea nu are termen de prescripție!”, a scris acesta, duminică, pe Facebook.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ