Coronavirus - România: 110217 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Udrea, nou atac pe Facebook. Aruncă săgeţi către vechea gardă PDL,îl compătimeşte pe Horia Georgescu

Saturday, 25 April 2015, 18:13 Sursă: REALITATEA TV

Fostul ministru al Turismului e de părere că nu mai există motive să rămână după gratii, odată ce dosarul său a fost trimis în judecată. Şi pune în balanţă cazul său cu cel al fostei şefe ANRP, Crinuţa Dumitrean cercetată în arest la domiciliu pentru corupţie, deşi prejudiciul pus pe seama ei ar fi unul mult mai mare. În acelaşi mesaj, Elena Udrea îl compătimeşte pe Horia Georgescu, fost şef al Agenţiei Naţionale de Integritate, arestat preventiv pentru abuz în serviciu.

Elena Udrea aminteşte şi cazurile lui Dinu Pescariu şi Claudiu Florică, principalii denunţători din dosarul Microsoft, care ar fi prejudiciat statul cu zeci de milioane de euro şi au scăpat basma curată. În plus, ea aruncă săgeţi spre vechea gardă a PDL.

"S-a făcut tevatură că s-ar fi finanţat incorect organizaţia de Bucureşti a PDL în timpul mandatului lui Udrea. Aproape numai despre asta se discută, dar nimeni nu-i întreabă pe vechii PDL-işti, deveniţi noi PNL-işti, cum rămâne cu acuzaţiile aduse de Dorin Cocoş şi de Gabriel Sandu privind finanţarea PDL. Dacă Udrea stă în arest acuzată că a făcut parte dintr-un Guvern care a tăiat pensii şi salarii, de ce pe Blaga şi pe ceilalţi nu-i întreabă nimeni de acuzaţiile aduse împotriva lor?"

Elena Udrea se află în arest din luna februarie. Ea a fost trimisă în judecată săptămâna aceasta pentru abuz în serviciu şi luare de mită în dosarul "Gala Bute". În paralel a fost deschis un nou dosar pe numele său, în care se fac cercetări pentru finanţarea Partidului Democrat Liberal.


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ