Coronavirus - România: 217216 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Tulcea. Un ceatăţean britanic a murit, iar alţi doi sunt răniţi, după ce au fost loviţi de o maşina

Sunday, 02 July 2017, 15:15 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ), cei trei turişti britanici, cu vârste cuprinse între 56 şi 60 de ani, se deplasau cu bicicleta pe drumul judeţean 222E, atunci când au fost acroşaţi de autoturismul condus de un tânăr, în vârstă de 20 de ani. 

'Poliţiştii efectuează cercetări pentru lămurirea circumstanţelor în care s-a produs evenimentul', a precizat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al IPJ, Amalia Ignatencu. 

În urma evenimentului, unul dintre cei trei biciclişti britanici a murit. 

'Am făcut tot ce era posibil pentru unul din turişti, însă nu am mai putut să-l salvăm. Un alt turist britanic a fost transportat la spitalul din Galaţi cu un elicopter SMURD, iar cel de-al treilea biciclist rănit a fost internat la spitalul din Tulcea', a menţionat directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Dumitru Vâlcu.

Britanicul internat în spitalul din municipiul Tulcea prezintă, potrivit directorului Spitalului Judeţean de Urgenţă, Tudor Năstăsescu, o comoţie şi traumatism abdominal, el aflându-se în prezent în investigaţii la computerul tomograf. 

'Pacientul internat duminică se află în momentul de faţă în investigaţii. În funcţie de rezultatele CT, se va decide conduita terapeutică ulterioară', a precizat directorul Năstăsescu

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ