Tudose, dezvăluiri bombă: E greu să explici în ce situație ne-a adus

Monday, 02 December 2019, 12:17 Sursă: Realitatea.NET

Fostul premier PSD, Mihai Tudose, a explicat luni, după ce și-a anunțat demisia din Pro România, în ce situație se află Pro România la nivelul Parlamentului European, dar și la nivel național.

Adaugă părerea ta

Întrebat dacă partidele mici mai au viitor în România, precum Pro România, ALDE, PMP, Mihai Tudose a răspuns,  în cadrul unui interviu acordat DCNEWS, că nu mai crede în viitorul acestor partide.

„Cred că s-a cam închis, deoarece tipul acesta de balama de șantaj la nesfârșit se cam închide", a adăugat Mihai Tudose.

Întrebat dacă Pro România este în Renew Europe, Tudose a afirmat:

„Câteodată e greu să explici în ce situație ne-a adus. Pro România este partid cu drepturi depline cadrul Partidului Dmocrat European, care la rândul lui e parte din Renew Europe. Numai că Renew Europe nu prea ne acceptă pe noi, pe Pro România. Au refuzat ca cei doi europarlamentari din Pro România să facă parte din Renew Europe”, a completat Tudose.

Comentarii Existente
2019-12-02 15:50:49
Asa e cu dublurile astea

Ce să faci ,domule, si cu politica asta,daca ai dublă comandă,e greu să ții echilibru,ca daca ascuta numai de Dragnea,poate mai da un doctorat ,doua.Asa s-a ales cu salariu in valută

Alte articole din: Ultimele Stiri