Coronavirus - România: 500273 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Trump, nou atac la adresa lui Obama: Nu vizitează zonele calamitate ca să meargă la golf!

Friday, 19 August 2016, 23:11 Sursă: REALITATEA.NET

"Preşedintele Obama nu vrea să vină aici, încearcă să termine un meci de golf. Nu vrea să scadă sub standarde", a declarat Donald Trump în Baton Rouge, Louisiana, conform ABC News şi Politico.com.

Donald Trump a ajuns vineri în statul Louisiana, însoţit de candidatul republican la funcţia de vicepreşedinte al SUA, Mike Pence. Cei doi politicieni vor vizita zone din Baton Rouge afectate de inundaţii masive soldate cu 13 morţi şi avarierea a 40.000 de case. "Totul va fi bine", le-a promis Donald Trump zecilor de simpatizanţi care l-au întâmpinat.

Înaintea vizitei, Biroul lui John Bel Edwards, guvernatorul democrat al statului Louisiana, a comunicat că "Donald Trump este binevenit, dar nu doar pentru o sesiune de fotografii".

"Sperăm că se va oferi ca voluntar sau că va face o donaţie semnificativă de fonduri pentru victime", a precizat Biroul guvernatorului. Unele persoane din Louisiana i-au cerut preşedintelui Barack Obama să îşi scurteze vacanţa pe Inusla Martha's Vineyard, Massachusetts, pentru a vizita zonele calamitate. Concediul preşedintelui se va încheia duminică.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ