Coronavirus - România: 19133 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Traian Băsescu, vizită de stat în Turcia

Tuesday, 04 February 2014, 22:02 Sursă: Mediafax

Potrivit programului anunţat de Administraţia Prezidenţială, vizita preşedintelui Băsescu în Republica Turcia începe la ora 10.15, la Ankara, cu depunerea unei coroane de flori la Mausoleul "Atatürk", urmat la ora 10.45, de primirea oficială de către președintele turc, Abdullah Gül, la Palatul Prezidenţial.

La ora 11.00 vor avea loc convorbiri tête-à-tête cu președintele Republicii Turcia iar la ora 11.30, convorbiri oficiale cu participarea membrilor celor două delegații oficiale.

La ora 12.30, preşedintele Traian Băsescu şi președintele Republicii Turcia, Abdullah Gül vor susţine o declarație de presă comună.

Preşedintele Traian Băsescu va avea, la ora 13.10, la sediul Marii Adunări Naționale, convorbiri cu președintele Marii Adunări Naționale, Cemil Çiçek, urmate de un dejun oferit de președintele Marii Adunări Naționale, în onoarea președintelui României.

La ora 15.00 vor avea loc, la reședința oficială, convorbiri cu prim-ministrul Republicii Turcia, Recep Tayyip Erdoğan.
Şeful statului se va întâlni, la ora 16.00, la sediul Ambasadei României în Republica Turcia, cu reprezentanți ai comunității românești.

La ora 19.30, la Palatul Prezidențial, va avea loc un dineu de stat oferit de președintele Republicii Turcia în onoarea președintelui României.

Cea de-a doua zi a vizitei de stat a președintelui României, va cuprinde, la ora 10.00, la sediul Uniunii Camerelor de Comerţ si Burselor de Mărfuri din Turcia, participarea la Forumul economic româno-turc pentru investiţii și comerţ.

La ora 11.4 are loc vizitarea Platformei de producție a Corporației pentru Industriile Aerospațiale din Turcia (TAI).

La ora 12.40, preşedintele Traian Băsescu va vizita Centrul naţional de simulare pentru instruirea piloţilor pentru avioanele de lupta F-16.

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ