Traian Băsescu şi Liviu Dragnea au plecat împreună de la recepţia de Ziua Naţională

Monday, 01 December 2014, 20:38 Sursă: REALITATEA.NET

Președintele Traian Băsescu și vicepremierul Liviu Dragnea au plecat împreuna de la recepţia organizată la Palatul Cotroceni, de Ziua Naţională, după ce s-au fotografiat și au purtat un scurt dialog, informează Mediafax.

Adaugă părerea ta

Astfel, după discursul care a durat circa 10 minute, preşedintele Traian Băsescu cu un pahar de şampanie în mână, s-a plimbat prin Sala Unirii, unde a avut loc recepţia prilejuită de Ziua Naţională a României, pentru a saluta invitaţii şi pentru a se fotografia cu ei. În tot acest timp, vicepremierul Liviu Dragnea l-a aşteptat pe preşedinte, alături de Vasile Dâncu. După aproape o oră şi jumătate, şeful statului şi-a încheiat "periplul" printre invitaţi şi s-a fotografiat în faţa steagurilor din Sala Unirii cu mai mulţi jurnalişti şi cu câţiva susţinători.

Liviu Dragnea, care aştepta într-o parte a sălii, s-a îndreptat spre preşedintele Traian Băsescu care se pregătea să iasă din sala Unirii. Traian Băsescu şi Liviu Dragnea au dat mâna, iar vicepremierul a dorit să facă o fotografie cu şeful statului.

După ce s-au fotografiat, cei doi au avut un scurt dialog, după care au plecat împreună, ieşind prin biblioteca Palatului Cotroceni.