Coronavirus - România: 1952 de cazuri confirmate

Traian Băsescu, DEZVĂLUIRI despre relaţia ELENEI UDREA cu DORIN COCOŞ

Tuesday, 28 October 2014, 11:44 Sursă: REALITATEA.NET

"Există pasiunea de a continua să o lege pe Udrea de Dorin Cocoş. Eu am încredere în onestitatea acestui candidat. Au fost căsătoriţi cândva, acum e fiecare cu viaţa lui. Ar trebui să şi-o ducă că atare şi nu legaţi unul de altul, de presă. Altfel, ştiu că au o relaţie decentă, adică vorbesc", a spus Băsescu.

Traian Băsescu a fost întrebat ce se va întâmpla dacă banii obţinuţi de Elena Udrea din partaj se vor dovedi furaţi.

"Cred că în primul rând ar trebui să se ştie public dacă Dorin Cocoş a primit bani de acolo. Şi apoi se poate discuta în continuare. Eu nu am date în momentul de faţă, dar în mod cert va urma un proces şi vom afla", a mai spus preşedintele.

DOSARUL MICROSOFT. Omul de afaceri Dorin Cocoş, fostul soţ al Elenei Udrea, fostul ministru al Comunicaţiilor, Gabriel Sandu, omul de afaceri Nicolae Dumitru, care controlează grupul de firme Niro şi Gheorghe Ştefan, primarul din Piatra Neamţ, au fost reţinuţi în dosarul Microsoft.

În comunicatul DNA sunt precizate și sumele pe care învinuiții le-ar fi cerut și obținut în cursul procedurii de achiziţie. Astfel, Cocoș Dorin a pretins de la de la o persoană implicată în cauză, foloase necuvenite pentru el, pentru Gheorghe Ștefan și pentru Gabriel Sandu, după cum urmează:
- Gabriel Sandu - 2.700.000 euro şi 1.800.000 euro,
- Gheorghe Ştefan - 4.000.000 euro,
- Dorin Cocoş - 9.000.000 euro.

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ