Traian Băsescu, despre ancheta NANA: Rezultatul va fi unul penibil

Wednesday, 23 April 2014, 13:02, Sursă: REALITATEA.NET

Preşedintele Traian Băsescu a declarat miercuri că nu îi pare rău de creditul luat de la CEC pentru achiziţionarea de către fiica sa, Ioana, a terenului de la Nana. El a mai subliniat că rezultatul anchetei va fi unul "penibil".

Adaugă părerea ta

"Terenul de la Nana este garanţie la creditul luat de la bancă care este peste un milion de euro. Peste 30 de ani, când o să intre în posesia fiicei mele sau în posesia mea, atunci va fi al familiei. Mi-aş dori ca românii să cumpere pământ. CEC a anunţat acum un program pentru achiziţie de terenuri de către români. Valoarea pământului în România creşte şi nu se pune problema ca banca să iasă în pierdere. Nu mă consider un bogat, pentru că nu m-am dus nici eu, nici fiica mea cu banii în sacoşă să plătim terenul acesta. Am făcut un credit şi am ipotecat şi un apartament şi pământul", a spus Băsescu.

Preşedintele a mai arătat că rezultatul anchetei în cazul Nana va fi unul "penibil".

"Nu-mi pare rău că am luat acest credit. Rezultatul va fi unul penibil pentru cei care au făcut jocuri politice şi parcă a fost şi o răzbunare. Arătaţi-mi câţi PSD-işti au luat pământ, luând credite. Veţi vedea la PSD luate cele 350.000 de ha ale ADS-ului în exploatarea lor. Asta e de pe vremea lui tata socru (n.r.Ilie Sârbu)", a mai spus Băsescu.