Teodorovici, avertizat că i s-a întins o capcană în PSD

Wednesday, 12 June 2019, 08:14 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Fostul europarlamentar Ioan Mircea Pașcu susține că nominalizarea lui Eugen Teodorovici pe lista de potențiali comisari europeni din partea României este o capcană menită să-l scoată din cursa pentru șefia partidului.

”Înțeleg ca dl ministru Teodorovici s-ar afla pe o lista de posibili comisari din partea României, posibil a fi și fost transmisă la Bruxelles ...

Ulterior, apare informația ca dl. ministru ia in considerare o candidatura la șefia PSD!? Oare asta sa fie cauza “nominalizării” pe lista respectiva?”, scrie pe Facebook  Ioan Mircea Pașcu.

Ministrul de Finanțe Eugen Teodorovici a spus, întrebat dacă este interesat de funcția de președinte al PSD, că „ia în calcul absolut orice”. Staţi un pic, că discuţiile sunt în curs. Eu iau în calcul absolut orice, am spus-o de nenumărate ori în spaţiul public, cred că orice politician are această obligaţie faţă de cei pe care îi reprezintă.

O să vedem discuţiile în partid, pe 29 iunie e Congres”, a spus Eugen Teodorovici.

Social-democrații vor avea un Congres extraordinar pentru alegerea conducerii partidului și pentru schimbarea statutului în sensul revenirii la alegerea președintelui PSD prin delegați.

Președintele interimar al PSD Viorica Dăncilă a anunțat că va candida la funcția de președinte al formațiunii.Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri