Coronavirus - România: 19133 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Tăriceanu: "Nu îmi este ruşine absolut deloc că am fost la guvernare cu PSD"

Saturday, 12 October 2019, 17:26 Sursă: REALITATEA.NET

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, spune că partidul a vrut să rămână în relaţii civilizate cu PSD după ieşirea de la guvernare, însă atitudinea social-democraţilor de a încerca "o destructurare" a ALDE i-a ambiţionat pe parlamentarii acestei formaţiuni. "Poate să ne mulţumească doamna Dăncilă pentru că nerozia de care a dat dovadă s-a întors împotriva ei şi visul de a rămâne prim-ministru în continuare s-a dus pe apa sâmbetei", afirmă Tăriceanu.

Prezent sâmbătă la Sibiu, Călin Popescu Tăriceanu a acuzat "o încercare disperată de a destructura partidul”, încercare despre susţine că a eşuat şi s-a întors împotriva celor care au iniţiat-o.

 
"Această încercare a eşuat. Nu numai că a eşuat, dar în final s-a întors împotriva iniţiatorilor încercării de destructurare ALDE, pentru că Dăncilă cu mintea ei şi cu ajutorul consilierilor a procedat în aşa manieră încât a reuşit să ne ostilizeze la maxim, în condiţiile în care, când ne-am spus la revedere pe 26 august, am convenit să rămână între noi o relaţie civilizată. (...) Rezultatul a fost o ostilizare totală şi o ambiţionare a tuturor colegilor noştri parlamentari de a vedea cu orice chip căzut Guvernul Dăncilă şi am reuşit. Poate să ne mulţumească doamna Dăncilă pentru că nerozia de care a dat dovadă s-a întors împotriva ei şi visul de a rămâne prim ministru în continuare s-a dus pe apa sâmbetei", a afirmat liderul ALDE, în discursul ţinut la Sibiu, la conferinţa femeilor membre ALDE.
 
El a spus că acei membri ALDE care au ales să rămână alături de PSD după ce democrat-liberalii s-au retras de la guvernare "nu s-au ales decât cu buza umflată, nu au ajuns nici miniştri, în schimb au ajuns să se compromită politic".
 
Tăriceanu a mai spus că nu îi este "ruşine absolut deloc că am fost la guvernare cu PSD-ul".

Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ