Coronavirus - România: 3183 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Tăriceanu își dorește un premier independent

Tuesday, 25 February 2020, 21:58 Sursă: Realitatea.NET

„În măsura în care nici PNL, alegerea președintelui, și nici PSD nu poate furniza o majoritate, cred că ar trebui un premier independent”, a spus liderul ALDE.

Tăriceanu a punctat că ALDE nu va vota un nou guvern Orban din cauza faptului că PNL a încălcat un acord politic care încălca un acord politic care interzicea migrația politică.

”La punctul 12, spune așa: Acord PNL - ALDE pentru interzicerea migrației parlamentarilor, aleșilor locali și a membrilor de la un partid la altul. Este exact ceea ce a încălcat domnul Orban! Acesta este acordul, punctul 12, semnăturile noastre. Orban, prin desconsiderarea acestui angajament, a racolat niște parlamentari. Pe românește: și-a trăit traiul, și-a mâncat mălaiul. Nu se bucură de pic de încredere în fața noastră și a altora.

Ludovic Orban și-a bătut joc de noi, în primul rând cu adoptarea OUG prin care elimina partidele mici de la posibilitatea de a avea reprezentanți în secțiile de votare, dar și cu celelalte prevederi ale OUG cu care nu suntem de acord pe fond.”, a spus Tăriceanu.

Călin Popescu Tăriceanu s-a declarat totodată sceptic cu privire la organizarea alegerilor anticipate, unul dintre motive fiind criza declanșată de noul coronavirus.


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ