Coronavirus - România: 703776 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Tăriceanu dă tonul: Remaniere prin Parlament

Wednesday, 24 April 2019, 07:51 Sursă: REALITATEA.NET

,,Premierul are toată libertatea să procedeze în această situaţie la remaniere prin Parlament, Atât eu, cât și partenerul de coaliție, domnul Liviu Dragnea suntem dispuşi să acordăm votul în Parlament pentru remaniere(...) Eu nu aș fi ezitat nicio secundă să cer Parlamentului votul pentru formula de remaniere sau restructurare pe care doresc să o propun'',  a declarat Tăriceanu după refuzul lui Iohannis.

Și deputatului Florin Iordcahe a confirmat faptul că cea mai rapidă și eficientă cale, după refuzul lui Klaus Iohannis de a accepta cele trei nominalizări făcute de premierulu Viorica Dăcnilă, este restructurarea guvernamentală. 

"În primul rând trebuia să ia act de demisii și în al doilea rând trebuia să hotărăscă pe conditii de legalitate. Cred ca decizia partidului o vom hotari impreuna si cu colegii de coalitie. Cred ca cea mai rapida solutie in acest moment este solutia restructurarii. In acest fel vom demonstra presedintelui ca avem o majoritate consolidata. Pentru restructurare ne trebuie 233 de voturi. Coalitia are peste 240 de voturi. Presedintele nu va putea decat sa ia act", a declarat Iordache.

"Eram aproape siguri, cam 90%, că va refuza propunerile, era evident din modul în care s-a comportat și până acum. Scopul președintelui este să destabilizeze, în permanență, activitatea guvernamentală" a declarat și președintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.

Dăncilă, răspuns tăios pentru Iohannis, după respingerea propunerilor pentru ministere


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ