Tăriceanu: "Curtea Constituţională i-a dat o palmă domnului Meleşcanu"

Wednesday, 22 January 2020, 17:44 Sursă: Realitatea.NET

Tăriceanu a declarat că, prin faptul că l-a propus pe Teodor Meleşcanu în funcţia de preşedinte al Senatului, fostul lider PSD Viorica Dăncilă a făcut un lucru imoral şi unul nelegal. 

"Curtea Constituţională ne-a dat dreptate în sesizarea pe care am făcut-o, care în esenţă se referea la nelegalitatea alegerii domnului Meleşcanu în funcţie de preşedinte al Senatului şi vreau să subliniez acum următorul lucru, că doamna Dăncilă, pe lângă faptul că a făcut un lucru imoral prin decizia de a-l propune pe domnul Meleşcanu preşedinte al Senatului, dar a făcut şi un lucru nelegal şi rămâne, sigur, să tragă toată învăţămintele pentru mai departe.

Ceea ce pe mine mă preocupă în acest moment, este cu referire la toate actele oficiale ale Senatului care au fost semnate de domnul Meleşcanu în calitate de preşedinte, constatându-se de către Curtea Constituţională că el nu a fost ales legal”, a afirmat Tăriceanu.

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-22 19:21:56
Paine si circ in Romanica

Ai dreptate, iar tie , noii tai stapani ti-au dat inca 2 dosare penale nu care cumva sa te sucesti sa votezi motiunea sau sa rupi aiurea randurile. Asta inseamna ca tie ti-au pus bocancul pe gat Fraiericene!

2020-01-23 14:15:05
Cine decide ultimul are primul dreptate

Cine a dat palma ,CCR sau PPE ?Că un partid poate sprijini si pe Costică,nu e nevoie sa fie din PNL.

Alte articole din: POLITICĂ