Strategia PSD pentru blocarea anticipatelor - Ce vor face social democrații, dacă pică Guvernul Orban

Tuesday, 21 January 2020, 09:04 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

La nivelul conducerii PSD există o diferență majoră între mesajele transmise public și discuțiile din spatele ușilor închise. În strategia de comunicare a social-democraților s-a stabilit ca partidul să spună că nu se teme de alegerile anticipate, că este pregătit pentru ele și că PSD poate să revină la guvernare rapid.Totuși, liderii social-democrați își dau seama că sunt departe de momentul revenirii la Palatul Victoria.

„Hai să fim serioși, praf, ne fac anticipatele, praf”, a spus pentru Europa Liberă un lider social-democrat. Liderii PSD au înțeles că partidul nu este pregătit în acest moment pentru a se prezenta în fața electoratului. Fruntașii partidului cred că șansele lor vor crește în perspectiva alegerilor parlamentare la termen, dacă partidul rămâne în Opoziție.

Detalii AICI


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-21 11:28:49
Amalia

Ăștia sunt teribil de speriați de anticipate !!! Le fuge pământul de sub picioare ! Au văzut că lumea e sătulă de "clanurile" care s-au format ,la nivelul localităților, după atâtea ani de domnie psd. Susțin ca reprezintă interesele poporului dar au dat lefuri și pensii speciale celor mai avuți, ca să le cumpere loialitatea și să-și cumpere voturile !!!! De,nu mai puteți prosti poporul,nu mai aveți bugetul la dispoziție pentru pomeni electorale !!!!

2020-01-21 14:45:02
Andrei

Partidele politice din România, sunt organizații create de KGB- GRU,si exercita ocupația asupra României,în interesul celor două entități. Deasemenea au o componentă importanta de desfășurare a acțiunilor de criminalitate organizată. PSD,PNL..aceiași mizerie.. PNL și-a încheiat misiunea, aceea de a acoperi denumirea lui Johanis . acum fac tot ce pot, pentru a preda puterea PSD, o organizație mai eficienta in activitatile de crima organizata.

2020-01-21 14:49:49
Alegerile vor duce la măturarea PNL din politică,bre,nu vă grăbiți ,ca nici USR nu e pregătit

Bravo, domana Amalia,sa taie PPE pensiile judecătorilor ,că i-a mituit PSD sa nu-l ondamne pe Dragnea si mai e ceva ,guvernul asta PPE nu vi se pare ca e prea aproape de popor ,entaziasmat de trubadurul Rares Bogdan ,prototipul caragialesc al liberalior.?Dar de ce grăbiti alegerile ,bre,mai e puțin ,credeti că guvernul va mai isi cu dna Turcan vice si dl Orba prim ?Poporul e prost ,le tai drepturi si le spui ca lucrezi pentru el,când colo compradorii se răsfață,banii mei sunt la ei si ii transferă acasă air acciza,redeventele si CAS sunt plătite doar de diaspora.PNȚ se credea iubit de dv si a iesit din viața politică,cum va iesi si PNL,acuș acuși..

Alte articole din: Ultimele Stiri