Coronavirus - România: 18429 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Stenogramă. Cum şi-au aprobat deputaţii vacanţa. Zgonea: "Vă propun ca Doamne Fereşte"...

Friday, 20 May 2016, 11:33 Sursă: REALITATEA.NET

Valeriu Zgonea: Comitetul liderilor, facem săptămâna viitoare şedinţă sau nu? Hotărâţi-vă, ca să ştim ce facem.

Florin-Costin Pâslaru: Domnule preşedinte, numai facem şedinţă, de acum este campanie electorală.

Domnul Valeriu Ştefan Zgonea: O să fie greu pe urmă cu Biroul permanent. Uitaţi, ce a păţit Senatul astăzi. Senatul este în circumscripţii electorale de o săptămână, ca să ştiţi. A anunţat pe site până pe 6 - 7 iunie. Vă propun ca, doamne fereşte de ceva, următoarea şedinţă a Biroului permanent să fie pe data de 7 iunie. Aceasta înseamnă că 7 iunie este zi de luni.

Liderii grupurilor parlamentare, membrii Biroului permanent vreau să fiţi un pic atenţi: 7 iunie este într-o zi de marţi, dar facem zi de luni. Vă rog frumos, până la sfârşitul săptămânii să îmi spuneţi, Comitetul liderilor, ce facem cu „Ora primului-ministru” şi cine solicită dezbatere la „Ora primului-ministru”, da? Aşa este regulamentul.

Deci, până pe 7 iunie – activitate în circumscripţiile electorale, da? Astăzi este ultima zi de şedinţă – activitate în comisiile permanente, da? Bun. Şi de atunci, de pe 25 mai – activitate în circumscripţiile electorale, cum scrie în Regulamentul Camerei Deputaţilor şi în Statutul nostru.

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ