Coronavirus - România: 29223 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Şoferul maşinii cu afişe ale PMP va fi amendat de Poliţie

Sunday, 25 May 2014, 16:25 Sursă: Mediafax

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Gina Pop, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că, în urma sesizării PSD Cluj, s-au făcut verificări, iar şoferul dubiţei care avea lipite afişe electorale ale unui partid a fost identificat.

Şoferul, în vârstă de 28 de ani, din Cluj-Napoca, va fi amendat pentru continuarea campaniei electorale în ziua votului, sancţiunea fiind cuprinsă, potrivit legislaţiei, între 1.500 şi 4.500 de lei, a adăugat reprezentantul Poliţiei Judeţene Cluj.

Liderii PSD Cluj au reclamat Poliţiei că o dubiţă pe care erau lipite afişe electorale ale PMP era oprită, duminică dimineaţă, pe o stradă din Cluj-Napoca, iar şoferul acesteia a adresat injurii unui reprezentant al social-democraţilor clujeni.

Purtătorul de cuvânt al PSD Cluj, Horea Nasra, declara că dubiţa staţiona pe o stradă din cartierul Gruia, fiind "tapetată" cu afişe electorale ale PMP, iar în momentul în care s-a apropiat de şofer şi l-a întrebat dacă face campanie electorală acesta i-a adresat injurii, apoi a plecat.

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ