Coronavirus - România: 492211 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Soția lui Daniel Florea plătită regește. Salariul uriaș pe care-l câștigă lunar

Friday, 26 October 2018, 17:17 Sursă: REALITATEA.NET

40.000 lei este salariul lunar net pe care îl poate câştiga un membru al Directoratului Transelectrica, potrivit jurnalulnational.ro. Andreea Georgiana Florea a ajuns în această funție prin decizia fostului ministru al Economiei, Gheorghe Şimon, la doar trei zile după ce acesta și-a preluat mandatul. Nu e primul job bine plătit pe care îl are Andreea Georgiana Florea.

Soția primarului Sectorului 5 a fost responsabilă cu educaţia financiară la ASF în perioada aprilie 2015- iulie 2017. Deşi salariul său nu a fost făcut public, este de notorietate faptul că angajaţii Autorităţii sunt plătiţi regeşte.

Soții Florea sunt posesorii unei averi impresionante. Directoarea Transelectrica are un teren în Călimăneşti, judeţul Vâlcea, un apartament în Bucureşti, 4 maşini, ceasuri şi bijuterii în valoare de 70.000 de euro şi depozite bancare de 70.000 de lei.

Tot o numire cu cântec la Transelectrica a fost și cea a preşedintelui PSD Baia Mare, Florin Cristian Tătaru. Acesta a fost subiectul unui dosar penal în anul 1998. În urma unor neînţelegeri financiare, Tătaru împreună cu un asociat de-al său a dus cu forţa în pădure un bărbat. Aici cei doi l-au bătut şi l-au ameninţat cu moartea, folosind chiar o puşcă. Tătaru a fost acuzat de răpirea şi ameninţarea cu moartea a bărbatului respectiv. 


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ