Coronavirus - România: 3613 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

SFANTUL DUMITRU. Mesajul preşedintelui TRAIAN BĂSESCU

Sunday, 26 October 2014, 13:55 Sursă: REALITATEA.NET

SFANTUL DUMITRU. Cu prilejul sărbătorii Sfântului Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir, doresc să le urez tuturor celor care îşi aniversează ziua onomastică sincerele mele felicitări, însoţite de cele mai bune urări de sănătate şi împliniri. De asemenea, gândul meu se îndreaptă spre pelerinii care vin din toată ţara pentru a-l cinsti pe ocrotitorul Bucureştilor, Sfântul Dimitrie Basarabov", se arată în mesajul şefului statului, conform unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Preşedintele Băsescu a exprimat totodată speranţa că aceste zile de sărbătoare vor fi pentru toţi românii "un prilej de bucurie, de regăsire a credinţei în tot ceea ce putem face împreună pentru binele acestei ţări, având ca model compasiunea şi generozitatea".

SFANTUL DUMITRU. "Sunt valori care definesc lucrarea sfinţilor pe care îi cinstim împreună în aceste zile şi care ar putea să ne inspire în viaţa noastră cotidiană şi în relaţiile cu cei din jur. La mulţi ani!”, se mai arată în mesajul preşedintelui.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ