Coronavirus - România: 116415 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Senior liberal dezvăluie: Antonescu nu-mi mai răspunde la telefon. Relația mea cu el s-a RUPT

Monday, 29 September 2014, 13:01 Sursă: REALITATEA.NET

Vorbind despre relatia cu Antonescu, seniorul liberal a mentionat ca aceasta s-a rupt si ca fostul lider liberal nici nu-i mai raspunde la telefon.

"Nu stiu de ce a refuzat Crin Antonescu sa vina, am fost intrebat de multe ori, dar cred ca cel mai bine ar fi sa-l intrebati pe el. Cu Crin Antonescu am avut relatii foarte bune si cat am fost eu presedinte si el era sub mine si dupa ce eu n-am mai fost presedinte si eram eu sub el. Am avut o relatie foarte buna, pana la un moment dat, dar inainte de producerea momentului Iohannis. Ceva s-a intamplat cu omul asta! Nu stiu ce, dar pe urma nici nu mi-a mai raspuns la telefon.

Atat mi-a raspuns, acum cateva zile cand a fost ziua lui de nastere, atunci a raspuns cu bunavointa, cu pritenie, ma rog. Relatia dintre noi s-a schimbat. In el se produce o schimbare pe care nu o inteleg. Nu eu l-am adus pe Iohannis, mie imi pare bine ca a venit Iohannis si e o nadejde, daca, Doamne fereste, nu castiga Cotroceniul, dar ce si-a inchipuit ca-l aduce pe Iohannis si ramane cu toate functiile lui?

El si-a pregatit, pur si simplu, scaunul de la Cotroceni si sa lase pe cineva in loc. Din pacate, scaunul asta s-a pierdut, dupa parerea mea, dupa ruptura USL. Nu cred sa fi fost chiar asa de necinstit Ponta ca in ultimul moment sa spuna: domnule, candidez eu si dumneata vei fi prim-ministru. Nu cred! Dar el s-a temut de lucrul acesta", a adaugat Quintus. 

 

 Mai multpe ziare.com

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ