Coronavirus - România: 440344 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ședință matinală la PSD. Se ascut săbiile împotriva Guvernului Orban

Monday, 09 December 2019, 08:01 Sursă: Realitatea.net

Conducerea colectivă interimară a PSD se reunește, luni de la ora 10.00, la sediul din Kiseleff, potrivit unui anunț transmis de partid.

Liderii social-democrați ar putea stabili strategia partidului la anunțul lui Ludovic Orban potrivit căruia Guvernul își va asuma răspunderea pe modificarea Legilor Justiției, Legea plafoanelor bugetare și OUG 51 pentru deblocarea decontării transportului școlar, au precizat surse citate de Mediafax.

Un subiect de discuție în ședința de luni a PSD ar putea fi conferințele județene pe care le va organiza partidul în filialele social-democrate, precum și pregătirea Congresului din 29 februarie, au declarat sursele politice.

De asemenea, conducerea PSD ar putea discuta și despre bugetul pentru anul 2020 pregătit de PNL, precum și alte subiecte parlamentare, potrivit surselor menționate.

Mai mulți social-democrați, printre care foștii miniștri Liviu Pop, Florin Iordache, consideră că legea bugetului de stat trebuie adoptată de Parlament, și nu prin asumarea răspunderii Guvernului. Același lucru este valabil și pentru OUG 114 și Legile Justiției, mai susțin aleșii PSD.


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ