Coronavirus - România: 212492 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Şedinţă a Parlamentului la 1 aprilie - marcarea a 10 ani de NATO şi numirea conducerilor ASF şi TVR

Tuesday, 25 March 2014, 16:54 Sursă: Mediafax

"Plenul reunit de săptâmâna viitoare, de marţi, va începe la 13.30 cu o şedinţă solemnă consacrată a 10 ani de la aderarea la NATO, după care va urma alegerea preşedintelui şi a Consiliului de Administraţie la ASF. Pentru aceasta, liderii grupurilor parlamentare vor stabili până vineri propunerile, luni se convoacă comisiile de buget, finanţe reunite, iar luni seară se prezintă Birourilor Permanente reunite raportul pe ASF. Următorul punct pe ordinea de zi a şedinţei comune va fi numirea preşedintelui şi a Consiliului de Administraţie al TVR. Acelaşi reguli, toate grupurile parlamentare vor avea reprezentant în CA conform ponderii politice şi grupul minorităţii conform legii. Luni după-amiază vor fi audieri la comisiile de cultură", a precizat secretarul Camerei Deputaţilor Niculae Mircovici, după şedinţa Birourilor Permanente ale Parlamentului.

Mircovici a mai spus că la şedinţa comună a Parlamentului se va discuta şi despre prelungirea cu 60 de zile a activităţii comisiei parlamentare de anchetă Călăraşi, al cărei termen expira pe 24 martie, precum şi angajarea unui expert imobiliar de către Parlament pentru această comisie. "Preşedintele Comisiei Nana a solicitat încadrarea unui expert imobiliar de către Parlament pentru buna funcţionare şi s-a hotărât ca secretarii generali să rezolve problema tehnică a încadrării pe o durată determinată a unui expert imobiliar, care să rezolve problemele tehnice în zona imobiliară", a explicat Mircovici.

De asemenea, la şedinţa comună a Parlamentului se vor aproba şi modificările la componenţa nominală a unor comisii parlamentare comune.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ